Werken bij Pizzani

Pizzani Divider

Kom jij ons team versterken?!

Gezocht

Bezorgkampioen
(parttime)

Zoek jij een leuke en veelzijdige (bij)baan in de horeca? Weet je van aanpakken, ben je gastvrij én niet vies van een lekkere pizza? Dan zoeken wij jou!

WAT GA JE DOEN?

Je gaat bij ons aan de slag als bezorger en indien nodig help je mee in de keuken. Juist die combinatie maakt werken bij Pizzani lekker afwisselend.

Onze werktijden zijn ideaal om te combineren met school. Je begint namelijk rond 17.00 uur en bent uiterlijk om 21.00 uur klaar.

WAT BIEDEN WIJ?

Een prima uurloon, wekelijkse uitbetaling, fijne werktijden en natuurlijk gezellige collega’s!

Gezocht

Pizza
Bakkers!

In het hart van de stad, te midden van het alledaagse gebeuren waar de geur van pizza in de lucht hangt, zijn we op zoek naar nieuwe pizzabakkers voor ons team.

WAT GA JE DOEN?

In onze keuken draait het allemaal om pizza. We maken niet alleen pizza’s, maar we zetten ook geweldige smaken op tafel. Als je passie hebt voor pizza en de wil om te leren, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ben je klaar om deel uit te maken van ons team? We zoeken mensen die deeg kunnen kneden, sauzen kunnen maken en de lekkerste pizza’s kunnen bereiden. Onze oven staat klaar, en we kunnen niet wachten om jouw passie te verwelkomen.

WAT BIEDEN WIJ?

Een prima uurloon, wekelijkse uitbetaling, fijne werktijden en natuurlijk gezellige collega’s!