Werken bij Pizzani

Pizzani Divider

Kom jij ons team versterken?!

Word een Allround Pizzaiolo bij Pizzani:

Bezorger en Pizzabakker in één!

In het hart van de stad, te midden van het alledaagse gebeuren waar de geur van pizza in de lucht hangt, zijn we op zoek naar nieuwe pizzabakkers voor ons team.

WAT GA JE DOEN?

Als allround medewerker bij Pizzani ga je aan de slag als bezorger en spring je indien nodig bij in de keuken. Deze combinatie maakt werken bij ons lekker afwisselend. Onze werktijden zijn ideaal te combineren met school; je begint rond 17.00 uur en bent uiterlijk om 21.00 uur klaar.

In het hart van de stad, te midden van het alledaagse gebeuren waar de geur van pizza in de lucht hangt, zijn we op zoek naar enthousiaste teamleden die samen met ons het verschil willen maken. In onze keuken draait alles om pizza. We zijn op zoek naar mensen die deeg kunnen kneden, sauzen kunnen maken en de lekkerste pizza’s kunnen bereiden. Als je passie hebt voor pizza en de wil om te leren, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

WAT BIEDEN WIJ?

Wat bieden wij? Een prima uurloon, wekelijkse uitbetaling, fijne werktijden en natuurlijk gezellige collega’s! Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team en samen de lekkerste pizza’s te maken en bezorgen? Solliciteer dan nu!